Σάββατο 28 Μαΐου 2011



Από τον εξωραϊστικό σύλλογο "Καρτερία" μας στάλθηκε η παρακάτω πρόσκληση για συγκέντρωση-ενημέρωση που διοργανώνει την επόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου.
-----------------------------------------------




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην συγκέντρωση-ενημέρωση που οργανώνει ο Σύλλογος μας

στο Κυριακοπούλειο  Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας 


Τέταρτη 1 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00

με ομιλητή τον κο Δημ. Αγγελόπουλο

Πρόεδρο της ομοσπονδίας συλλόγων Κορινθιακού ΄΄ΑΛΚΥΩΝ΄΄ με θέμα:

«Τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα του Κορινθιακού Κόλπου και της Ιτέας»





Eξωραϊστικός Σύλλογος

΄΄ΚΑΡΤΕΡΙΑ΄΄

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπέρασμα: Οι Ιτιώτες δεν έχουν σκοπό να κάτσουν ήσυχα! Και καλά κάνουν! Καλή συνέχεια στη Καρτερία.

Ανώνυμος είπε...

Στο τοπικό συμβούλιο της Ιτέας αποκαλύφθηκε όλο το χάλι των «αρμόδιων». Τι να πρωτοπεί κανείς. Το καλύτερο όλων είναι που όλοι συμφώνησαν ότι η Ιτέα είναι τουριστική πόλη αλλά όλοι τοποθετήθηκαν ξεκάθαρα να γίνει η παραχώρηση στο Λαρνάκι πριν καν ακουστούν οι απόψεις για το αντίθετο. Όλων τα επιχειρήματα ήταν το ίδιο παραμύθι. Ευτυχώς που υπήρχαν και αυτοί και ζήσαμε και αν φύγουν τι θα κάνουμε. Δουλοπρέπεια και ραγιαδισμός. Η ξεφτίλα στο απόγειό της. Το θέμα έχει ξεκαθαρίσει. Η εκκρεμότητα είναι πότε θα φύγουν να ξεμαγαρίσει ο τόπος. Και αυτοί που λένε για συνύπαρξη καλά τα λένε αλλά συνύπαρξη με ποιους; Εδώ μιλάμε για κοράκια, πλήρη ασέβεια και προσβλητικότητα προς τους κατοίκους της Ιτέας. Δεν κάνουν για συνύπαρξη αυτοί, είναι σαν τα ρεμάλια στην Αντίκυρα που αν δεν τα σταμάταγαν οι ντόπιοι με δικαστήρια θα είχαν σκεπάσει όλο τον Κορινθιακό με την λάσπη τους. Δεν έχουν ούτε φιλότιμο ούτε αξιοπρέπεια. Ποιος θα τους επιβλέπει; Οι Δημαρχιακοί ή οι Περιφερειακοί ξεφτίλες μας; Έξω από δω και ακόμα παραπέρα. Και αυτοί και οι πουλημένοι που τους υπηρετούν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ,ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΣΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ ΚΑΙ Η ΙΤΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

προς 1:19 Εργολάβε της Φανφάρας η ΙΤΕΑ είναι τουριστική πόλη και θα παραμείνει !!!!!εσύ που θα βρείς δουλειά με τις ΦΑΝΦΑΡΕΣ σου!!!!δεν φτάνουν για να πληρωθείς!!!!Ψάξε για δουλειά....