Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Χίλιες Λέξεις



Μια  ειδυλλιακή φωτογραφία από το Google Earth (Panoramio

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την Ερυθρά Θάλασσα είναι οι φωτογραφίες;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΒΡΟΧΗ, ΟΤΑΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΒΩΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ; ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΡΕΜΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Επισημάνσεις πάνω στην ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΙΤΕΑΣ ΕΙΣ ΘΕΣΗ "ΛΑΡΝΑΚΙ" του 2002:

1)Η παραχώρηση που δημοσιεύσατε με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου 2002 και αριθμό πρωτοκόλλου 879/18.12.2002 γίνεται εκ των υστέρων ένα χρόνο σχεδόν μετά τη λήξη της πρώτης παραχώρησης.
2) Η απόφαση του ΓΓ Περιφέρειας Στερεάς (9404/10.12.2002)που μνημονεύεται στην παραχώρηση και είναι ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ είναι ως εκ θαύματος μεταγενέστερη από την υπογραφή (25 Νοεμβρίου 2002) της παραχώρησης από τον Πρόεδρο του Λ.Τ. Φωκίδας
3) Αντί για το όνομα του Μηχανικού στην παραχώρηση βλέπουμε τελίτσες
4) Στο τοπογραφικό δεν υπάρχουν τα σημεία που καθορίζουν τον παραχωρούμενο χώρο. Γιατί άραγε;
Θα δεχόταν το Λιμενικό Ταμείο ένα τέτοιο τοπογραφικό από ένα κατάστημα της παραλίας;

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. ΕΛΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΧΑΛΑΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΟΥΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΗ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2010. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, «ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΦΕΥΓΟΥΜΕ».ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.
ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝ ΑΔΕΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ (ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ). ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ (Π.Χ. ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ) ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ (ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ) ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ).
ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ. Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ. ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ) ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ «ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΘΑ «ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά από τα στοιχεία που αφορούν το ξεπούλημα που θέλουν να κάνουν έχουν πάρει το δρόμο τους. Που; Θα μάθετε! Υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΘΙΑ, ΜΕΙΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙς ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η Πυθία τα λέει πολύ σωστά. Αν δεν πιστεύεις το χρησμό της έλα στην επόμενη συγκέντρωση της Λιμενικής Επιτροπής να το διαπιστώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:26.Η Πυθία μπορεί να παίρνει ληγμένα και να λέει ότι της κατέβει . Εσύ γιατί τσιμπάς σε αυτά που λέει; Ληγμένα δεν παίρνεις για να τα κατηγορείς και καλά κάνεις. Γιατί ενοχλήθηκες όμως; Αν έχεις αντεπιχειρήματα πες τα ή μήπως είσαι ρουφιανάκος;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΥΘΙΑ. ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ SHOW ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΔΕΚΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ? ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ?
1:26 ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΗΣΟΥΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΙΑ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΚΑΙ ΣΑς ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟς,ΥΠΑΛΛΗΛΟς ΤΗς ΕΤΑΙΡΙΑς, ΕΣΕΙς ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΛΛΗς ΕΤΑΙΡΙΑς, ΧΑΒΑΛΕΔΕς; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ. ΣΑς ΧΑΛΑΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΌΜΩς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑς ΕΝΟΧΛΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα απ’ όλα αυτά. Λέμε τη γνώμη μας όπως εσύ τη δική σου.
Εσύ δεν ήσουν υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρίας; Ήσουν!
Δε δούλεψες και στο Δημόσιο; Δούλεψες!
Δεν οδηγείς προς το Γαλαξίδι; Οδηγείς!
Στα βουνά μας δεν ανεβαίνεις; Ανεβαίνεις!
Έχεις όμως μια λανθασμένη άποψη για το συγκεκριμένο θέμα μιας και γνωρίζεις πόσο κακό κάνει στη υγεία μας και στο περιβάλλον η κόκκινη αυτή σκόνη. Κάνε μια βόλτα στο διαδίκτυο και διάβασε μελέτες και αποτελέσματα ερευνών και μετά τα ξανάλεμε.

Ανώνυμος είπε...

1:26....θελω να μου απαντησεις αν εχεις την καλοσυνη.
Τι θα εκανες εαν 2 Πανεπιστημια εβγαζαν στο ''κοκκινο'' ενα τετοιο χωρο απο ραδιενεργεια,ουρανιο,βαρεα μεταλλα κλπ στα 600 διπλα απο το σπιτι σου???
Τι θα σκεφτοσουν οταν καθαριζεις την ΄΄κοκκινιλα`` ΜΕΣΑ απο το δωματιο των παιδιων σου???
Πες μου σε παρακαλω που ειναι το παραλογο της αγωνιας μου.

Ανώνυμος είπε...

στα 600 μετρα.1000 μετρα ειναι το Τροκαντερο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙς ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑς ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΠΕΙΚΑ. ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς. ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕς ΔΕ ΤΟΥς ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥς ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΑΜΑΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙς ΣΤΝΕΠΕΙΕς ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

600 μετρα απο τις εργατικες κατοικιες.
11:31 δεν απαντας στα ερωτηματα.
Η μολυνση της θαλασσας,του χωρου και του αερα δεν ειναι πραγματικοτητα?
Τι σχεση εχει η εργασια με την μη τηρηση των νομων και που το γραφει οτι θα πρεπει για να υπαρχουν θεσεις εργασιας να υπαρχουν και ραδιενεργα καταλοιπα στα οποια να εκτιθωνται τα παιδια μου???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:31 τα εξήγησες όλα με αυτή σου την αναφορά. Δεν είσαι από εδώ γι’ αυτό φαίνεται δεν ξέρεις. Σε αυτό τον τόπο που ήρθες, φεύγουν συνεχώς όλοι εσωτερικοί μετανάστες εδώ και δεκαετίες. Ο κόσμος δεν φώναζε καθόλου για ρύπανση όλες αυτές τις δεκαετίες και κανένας δεν ενόχλησε τους «καλούς» βιομήχανους που «σώζανε» τον τόπο. Τα μαγαζιά κλείνουν σιγά σιγά από το 1980 και μετά που κυριάρχησαν οι καλοί «βιομήχανοι» στην περιοχή και έδιωξαν τον τουρισμό. Δεν θα το ξέρεις αλλά αν ρωτήσεις θα μάθεις ότι είχαμε πολύ τουρισμό αλλά όταν ήταν οι «καλοί» άρχοντές μας να οργανώσουν την τοπική οικονομία στο τομέα αυτό, «επέλεξαν» να «προωθήσουν» το Λαρνάκι και με την «βοήθεια» των παροπλισμένων πλοίων να διώξουν τους τουρίστες με τον χειρότερο τρόπο. Τώρα που ο «Καλλικράτης» μας είπε ότι πρέπει να ζήσουμε με ότι παράγουμε γίναμε ακόμα ποιο φτωχοί και δεν έχουμε ούτε μισθούς για τους υπαλλήλους του Δήμου. Τα μαγαζιά που δεν είχαν κλείσει αλλά και όσα είχαν το θράσος να ανοίξουν επενδύοντας σε μία καλύτερη μέρα κλείνουν με τρελές ταχύτητες.
Αυτό λοιπόν που έπαθε ο τόπο σου όταν έκλεισε το μικρό ναυπηγείο, το έπαθε ο τόπος μας όταν άνοιξε το αίσχος στο Λαρνάκι. Για το λόγο αυτό, αυτοί που φωνάζουν επιτέλους για την ρύπανση, φωνάζουν μαζί με τους μαγαζάτορες και είναι και πολλοί και επώνυμοι. Όταν είσαι ο φτωχότερος τόπος της φτωχότερης χώρας της Ευρώπη είναι αυτό που λέμε φίλε μου «πάτος». Και όταν είσαι στον πάτο, δεν χρειάζεται να σκεφτείς τι να αλλάξεις. Και όλα να τα αλλάξεις, δικαίως ή αδίκως, κάτι καλύτερο θα έχει συμβεί. Άσε που αυτοί που μέχρι τώρα φωνάζουν για «φασαρία και ρύπανση» ξέρουν πολύ καλά τι λένε και οι παρεμβάσεις τους έχουν «χειρουργική» ακρίβεια και υπευθυνότητα. Μάθε λοιπόν πρίν πείς, γιατί άξια σου τα σέρνουν. Άλλο αν το κάνεις από άγνοια και όχι από κακία.
Χρόνια πολλά για την μέρα και καλή λευτεριά αδέρφια

Ανώνυμος είπε...

To χειροτερο δεν ειναι να εισαι στο πατο,το χειροτερο ειναι να εισαι οπως εμεις σημερα σε αυτο το πηγαδι που δεν εχει πατο.
Ολα καταρρεουν γυρω μας σε τοπικο και σε πανελλαδικο επιπεδο με τρομακτικη ταχυτητα.
Η Κυβερνηση ανημπορη να καταλαβει οτι τα μετρα που φερνει συνεχως ειναι ενας ματαιος φαυλος κυκλος.
Ενας Καλλικρατης ταφοπλακα για την περιοχη δινει την χαριστικη βολη στον ''νεο δημο δελφων''που δημιουργηθηκε παρα φυσιν,για λογους που μονο αναπτυξιακοι δεν ηταν.
Μια κοινωνια ελεγχομενη,προβλεψιμη και υποταγμενη σε ρολο θεατη και κομπαρσου,ανημπορη να πορευτει χωρις νταβατζηδες.
Οικονομικη ασφυξια,ανθρωποι φαντασματα που μονιμα πλεον για το μονο που παραμιλανε ειναι για απληρωτες υποχρεωσεις,φοβο και αγωνια για το αυριο.
Οταν δεν εχεις τιποτα να χασεις τοτε γινεσαι πιο δυνατος για να αντιδρασεις.

φωλια του κουκου είπε...

Καλα ειναι ολα τα σχολια.Καλυτερο ομως θα ητανε να ησαστε ολοι στις 30 Απριλιου στην συνεδριαση του λιμενικου ταμειου ιτεας για να καταλαβουν καποιοι οτι δεν μπορουν να αποφασιζουν για μας χωρις εμας.Αγωνας για ενα καλυτερο αυριο.