Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της S&B για το Λαρνάκι

Στο μπλογκ των ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ βρήκαμε δημοσιευμένη τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της S&B για το Λαρνάκι. Αξίζει τον κόπο να τη διαβάσετε και χωρίς να χρειάζεται να διαθέτετε ιδιαίτερες επιστημονικές γνώσεις θα μπορέσετε άνετα να βγάλετε πολύ χρήσιμα και ουσιαστικά συμπεράσματα

************************************************************************


Κατατέθηκε από την εταιρεία S&B για έγκριση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ιτέα (Λαρνάκι).

Η δημοτική κίνηση “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ” με αίτηση της παρέλαβε την παραπάνω μελέτη προκειμένου να καταθέσει τις ενστάσεις – παρατηρήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες. Σας γνωρίζουμε σε αρχείο ΕΔΩ την μελέτη της εταιρείας, όπως μας δόθηκε.

Πολίτες στο Προσκήνιο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του blog, φτιάξτε έναν οδηγό γιατί το υλικό είναι πολύ αποκαλυπτικό αλλά το σύνολο της μελέτης είναι τεράστιο και είναι χαοτικό να ψάχνεις. Αν το έχετε μελετήσει θα βοηθούσε πολύ κάτι τέτοιο. Συγχαρητήρια σε όλους σας.

seneaus είπε...

tu124 deuter türkiye,jott clothing australia,deuter kid air comfort,deuter futura 28,dětský batoh deuter,jott japan,deuter backpack,jott greece,superga cotu uy177