Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Καλές γιορτές

Στα σχόλια της ανάρτησης «Δελφικό Μέλλον ;», ο κ. Μανδρέκας μας απάντα σχετικά με τις αναφορές μας στο πρόσωπό του. Κάποια από τα στοιχεία από το παρελθόν του ως πολιτικός, που αναφέρει σε αυτήν την απάντηση, δεν τα γνωρίζαμε και νιώθουμε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σε αυτά, παρότι ο ίδιος επέλεξε να τα στείλει διακριτικά ως σχόλιο και όχι ως θέμα για ανάρτηση στο e-mail του blog.
Είναι πολύ σοβαρά και διαφωτιστικά και για την ιστορία του ίδιου αλλά και για την
ιστορία της περιοχής. Όλα όσα μάθαμε σε αυτή την απάντηση, τον τιμούν ως πολιτικό αλλά και σαν άνθρωπο μιας και σε μια πολύ δύσκολη πολιτικά εποχή, επέλεξε και ακολούθησε τον πιο δύσκολο αλλά αξιοπρεπή δρόμο, πληρώνοντας το αντίτιμο.

Και σαφέστατα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το αναφέρουμε αυτό, μιας και δεν αποτελεί εκτίμησή μας» προκειμένου να εκληφθεί ως υστερόβουλη κολακεία, αλλά πιστεύουμε ότι προκύπτει από μόνο του, με χρήση της κοινής λογικής. Η κοινή λογική όμως λειτουργεί για μας και για τον καθένα το ίδιο. Κάποια από αυτά που αναφέρονται στην απάντηση και τα οποία δεν γνωρίζαμε, έχουμε την εντύπωση ότι δυστυχώς δεν τα γνωρίζουν οι περισσότεροι σημερινοί κάτοικοι της περιοχής.
Δεν δεχόμαστε τον χαρακτηρισμό του συκοφάντη», αλλά ούτως ή άλλως η αναφορά η οποία επέτρεπε σκέψεις για υπονοούμενα αφαιρέθηκε ακριβώς για να μην αφήνει τέτοια περιθώρια. Αυτό αναφέρεται και στην προηγούμενη ανάρτηση «Ευχαριστούμε...» και προέκυψε πολύ πριν μας αποσταλεί η απάντηση του κ. Μανδρέκα (προκειμένου κάποιος τρίτος να προσπαθήσει να ταυτίσει τα δύο γεγονότα). Φαίνεται και από τις ημερομηνίες και από το προηγούμενο σχόλιο της ίδιας ανάρτησης. Τον χαρακτηρισμό «κουκουλοφόροι», επίσης δεν τον δεχόμαστε σε οποιαδήποτε αρνητική πτυχή έχει πάρει μέσα από την Ιστορία. Δεν πρέπει πάντα να ταυτίζεται με τους "κουκουλοφόρους" η έννοια της ανώνυμης δράσης . Επιβάλεται όμως εδώ να σημειώσουμε κάτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για το γιατί κάνει κάποιος κάτι ανώνυμα. Από καταδικαστέους λόγους, λόγους κοινής λογικής, εώς και αξιέπαινους. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κάνουμε για λόγους κοινής και κοινά αποδεκτής λογικής και απολύτως εντός των πλαισίων της ηθικής. Απλά δεν νιώθουμε ότι η περιοχή πάει καλά με αυτό που λέγεται «ελευθερία έκφρασης».

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τον κ. Μανδρέκα ότι πιστεύουμε στους καλούς σκοπούς της παρέμβασής μας. Δεν νομίζουμε ότι κάναμε μέχρι σήμερα κάτι παραπάνω από το να έχουμε δημοσιεύσει σε ένα blog, πληροφορίες που αφορούν σοβαρότατα όλες σχεδόν τις πτυχές της ζωής των ανθρώπων της περιοχής αλλά μυστηριωδώς δεν τις ήξεραν πάρα πολλοί. Η όποια αναφορά έγινε στο όνομά του, αφορά τις πολιτικές του θέσεις στο συγκεκριμένο θέμα των 14 ΜΠΕ και στα πλαίσια του ότι η ψήφισή του (που έγινε τελικά), αυξάνει το ενδεχόμενο να εδραιωθεί το μοντέλο μίας αποδεδειγμένα αποτυχημένης τοπικής οικονομίας (που δεν έσωσε τον τόπο τις καλές εποχές επι πολλές δεκαετίες). Δεδομένου ότι αυτό το μοντέλο ανταγωνίζεται κάθετα το όραμα που πολύ πριν από εμάς υποστήριξε εμπράκτως  ο κ. Μανδρέκας, την ανάπτυξη του Δελφικού τουρισμού δηλαδή, κάπου ανταμώνουν οι σκέψεις μας. Το «γιατί;» δεν μπόρεσε να δεί το όραμά του να γίνεται πραγματικότητα, παρά τις προσωπικές του προσπάθειες και θυσίες, αποτελεί τον κύριο προβληματισμό μας. Το όραμά του για το πώς μπορεί να ζήσουν όλοι αξιοπρεπώς σε αυτόν τον τόπο, αποτελεί και δικό μας όραμα. Αν η προσπάθειά του είχε φέρει τα αποτελέσματα που αναλογούν στους ΔΕΛΦΟΥΣ, η περιοχή θα είχε
αρκετά καλύτερη και οργανωμένη οικονομία , ώστε να μην χρειάζεται σήμερα να γίνεται καμία σχετική συζήτηση. Και εξορύξεις θα υπήρχαν, και τουρισμός και τοπική τουλάχιστον διάθεση των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων. Δυστυχώς όμως η παραγωγική δραστηριότητα που λέγεται τουρισμός παραγκωνίστηκε εντελώς από το όποιο αναπτυξιακό μοντέλο εφαρμόστηκε στην περιοχή χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε το «γιατί;». Το μέλλον έρχεται δυστυχώς απειλητικό για τους περισσότερους. Δεν δεχόμαστε ότι όσοι μένουνε στους Δελφούς ανήκουνε σε μία περίεργη κατηγορία ανίκανων και τεμπέληδων όπως υποστηρίζουν κάποιοι.
Πιστεύουμε ότι προκύπτει από τα πιο πάνω ότι ζητάμε συγνώμη από τον κ. Μανδρέκα για το όποιο ατόπημά μας στα πλαίσια των προαναφερομένων και τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν ήταν στις προθέσεις μας να τον θίξουμε προσωπικά, όπως και κανέναν άλλο.
Τον ευχαριστούμε για τις πολύτιμες γνώσεις που μας πρόσφερε.

Εξακολουθούμε να προβληματιζόμαστε και να ανησυχούμε στα κοινά πλαίσια για το μέλλον αυτού του τόπου. Οι παρεμβάσεις μας αφορούν γενικά την ασκούμενη πολιτική και όχι τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων. Η ασκούμενη πολιτική έχει καλές ή κακές επιπτώσεις στον τόπο. Με χαρά μας μάθαμε κάτι ακόμα μετά το τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Μπορεί τελικά να δόθηκαν θετικές
γνωμοδοτήσεις για όλες τις ΜΠΕ, αλλά πολλοί, επίσημοι και επώνυμα, ασχολούνται με το θέμα της συνολικής αναπτυξιακής προοπτικής της περιοχής και την σχέση του με την βιομηχανική – εξορυκτική πτυχή της. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ούτε αυτό το γνωρίζαμε. Οι μέχρι τώρα γνώσεις μας, αφορούσαν παρεμβάσεις μόνο για την περιβαλλοντική διάσταση του θέματος.
Το e-mail μας είναι πάντα διαθέσιμο.
Θα ακολουθήσει σύντομα μία ανάρτηση που μας εκφράζει πλήρως και που πιστεύουμε ότι πρέπει να διαβάσουμε και ξαναδιαβάσουμε όλοι για να βοηθήσουμε να πάει καλά το νέο έτος και όσα θα επακολουθήσουν.
Τέλος του 2010 με αισιοδοξία και ελπίδες για το 2011.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλές Γιορτές και σε σας διαχειριστές του blog.
Το νέο έτος να δώσει σε όλους μας δύναμη και κουράγιο για τις δύσκολες μέρες που έρχονται και σε σας το θάρρος που ούτος ή άλλως δεν σας λείπει, να μας ενημερώνετε για τα δρώμενα στο νέο Δήμο και όχι μόνο.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΕΥΧΗΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΚΑΙΟΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΥΘΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ; Η ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΔΩΣΑΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΛΟΓΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΦΑΛΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ. ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ
ΜΠΑΛΗ 27 - ΙΤΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλή η διπλωματία. Κάποιος παραπάνω που να είναι στα πράγματα και να ασκεί εξουσία, θα απαντήσει; Ή δεν έχει σημασία;

Ανώνυμος είπε...

Κοι διαχειριστές του ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝ, τι είναι αυτό που μάθατε έτσι ξαφνικά, και εξυμνείτε κάποιους που τους κατηγορούσατε; Γιατί αυτό κάνατε. Γράψατε πριν λίγες μέρες ότι δεν είστε δημοσιογράφοι, αλλά η αλλαγή της στάσης σας δείχνει πως είστε ανημέρωτοι η συνέβη κάτι άλλο;
Σοβαρότητα και υπευθυνότητα πρέπει να χαρακτηρίζουν όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά! Πόσο μάλλον σε ζητήματα που αφορούν περιβάλλον, ανάπτυξη, ανεργία και φυσικά την υγεία μας.

Ιτιώτες

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι οφείλετε μία πάντηση για την αλλαγή της ρότας. Οι θαλασσινοί γνωρίζουν από πλεύσεις. Και οι ορεινοί από αέρηδες. Που βρισκόμαστε λοιπόν; Νότιος ή βοριάς;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕς ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αν υπερβάλουμε, χάνουμε το δίκιο μας. Όταν μπήκαν αμιαντοσωλήνες, αυτό ήταν το ενδεδειγμένο σε όλη την Ελλάδα. Όταν φτιάχτηκε ο βιολογικός δεν παραπονέθηκε κανείς, ή όχι; Τα συμφέροντα των εταιριών τα υπηρέτησαν και τα υπηρετούν ακόμα οι περισσότεροι. Πρώτη ευθύνη στους αρχηγούς αλλά και σε όλους όσους ψηφίζουν ότι λένε οι αρχηγοί. Το ίδιο φταίνε όλοι αλλά και ο κοσμάκης στο καβούκι του, τώρα έρχεται πείνα και θυμηθήκαμε ότι κάτι μπορεί να φταίει. Και τελικά δεν μπορεί να τα ξέρει κανείς όλα. Όποιος τα ξέρει ας τα πεί αλλά πιο συγκεκριμένα. Αοριστίες και ψυχοεκτόνωση κάνουν καλό αλλά μπορεί να λειτουργήσουν και προβοκατόρικα. Καλά κάνουν στο μπλόγκ. Επί της ουσίας. Δεν χρειάζεται προσωπικές επιθέσεις. Αλλάζουμε θέμα μόνοι μας έτσι και αποπροσανατολίζουμε την συζήτηση και πάει όλος ο κόπος τους χαμένος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.
ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Α, όχι και να τρώμε κουτόχορτο! φτάνει πια το ¨εις υγείαν των κορόϊδων¨. Όποιος ασκεί εξουσία και ζητά την ψήφο οφείλει να γνωρίζει! Και κυρίως οφείλει να πράττει. Αρκετά με τα συμπλέγματα φόβου κι ενοχής που φορτώνουμε στους πολίτες τόσα χρόνια! Το πίστευε και μη ερεύνα το λένε οι τούρκοι όχι οι Έλληνες. Κι επειδή θα έθει πείνα και δεινά πρέπει να αλωνίζουν οι ίδιοι και να αποταμιεύουν και να τρώνε; όταν θα έρθει η πείνα φίλε μου τότε θα δεις ΄τί κρύβεται κάτω από τον χρόνιο ραγιαδισμό όσων ποτέ φανερά δεν υψώνουν την φωνή. Κοντός ψαλμός....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ...ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕς; ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ blog ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ; ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ, ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞΟΡΙΑ. ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ. ΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΟΥΤΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Ο ΚΟΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΑΝΔΡΕΚΑ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε όλα όσα χρειάζονται, για να είμαστε σίγουροι ποιοι έπαιξαν στις πλάτες μας τόσα χρόνια. Θα φάνε καλά και αυτοί και οι νταβατζήδες τους με το νέο έτος. Καλή χρονιά και καλά μυαλά.