Κυριακή 3 Απριλίου 2011

«ΘΑΨΤΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ, ΘΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΤΕΑ, ΘΑΨΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΡΝΑΚΙ, ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ»


Ξεκινάμε με δεδομένο ότι ο τουρισμός είναι η βασική άμεση πρώτη προοπτική της τοπικής οικονομίας και ίσως η μοναδική με τέτοιες προοπτικές που να χωρά όλους τους κατοίκους που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα αυτό. Αν κάποιος έχει καλύτερη πρόταση ας την πει. Εμείς δεν έχουμε βρει καμία εναλλακτική  πρόταση οπότε συνεχίζουμε το σκεπτικό. Πώς συνδέονται το Λαρνάκι, το Δελφικό Τοπίο και η οικονομική ανάπτυξη των Δελφών. Πώς εμπλέκονται συνεχώς τα ίδια πρόσωπα σε όλα αυτά μαζί;  

Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι μέχρι οργισμένοι με αυτά που γίνονται και κυρίως με αυτά που ανακαλύψαμε ότι έχουν συμβεί στο παρελθόν στις πλάτες μας. Το να τα βάζουμε με το Δελφικό Τοπίο όμως είναι τεράστιο λάθος και πιθανόν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα που πραγματικά φταίνε για την φτώχεια του Δήμου.
Εμείς να βγάλουμε την ουρά μας απ’ έξω. Αμόρφωτοι, αδιάβαστοι και ότι άλλο θέλουμε για να δικαιολογήσουμε ότι τόσα χρόνια αφήσαμε ανεξέλεγκτους τους «άρχοντες»   να αλωνίζουν. Οι άρχοντές μας όμως; Ζήτησαν την ψήφο μας για να αναλάβουν υπεύθυνα το τιμόνι και τους την δώσαμε. Ξανά και ξανά. Υπεύθυνα έκαναν ότι έκαναν. Υπεύθυνα διόρισαν τον κ. Κατσαρό στην θέση αυτή, παρ’ ότι ζει και εργάζεται στους Δελφούς. Οι ίδιοι δίνανε άδειες για εξορύξεις και Λαρνάκια αγνοώντας το Δελφικό Τοπίο και απαγορεύανε  στο όνομά του οτιδήποτε άλλο. Η Αρχαιολογία, πολεοδομία, Τμήμα Συγκοινωνιών κ.λ.π. έβλεπαν και δίωκαν τα πάντα αλλά όχι το Λαρνάκι. Κάποια «αφεντικά» κερδίσανε μέχρι σήμερα και όλοι εμείς χάσαμε.
Ποιοι χρέωσαν τον Δήμο; Αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ άρχοντες οι σημερινοί.   
Ποιοι απέτυχαν να φέρουν οποιαδήποτε ανάπτυξη στον Δήμο παρότι τον χρέωσαν; ΟΙ ΙΔΙΟΙ. (ίσως δεν προσπάθησαν καν)
Όποιος διάβασε το άρθρο για το Δελφικό Τοπίο «Δελφικό Τοπίο : Ευχή ή Κατάρα» έχει καταλάβει καλά ότι ποτέ   κάποιος αρμόδιος δεν φρόντισε   να διευθετηθεί το Δελφικό Τοπίο ολοκληρωτικά και στην λογική που αναφέρεται στο πρώτο ψήφισμα του 1981. Το Δελφικό Τοπίο είναι στον «αέρα» όλα αυτά τα χρόνια. Συμπτωματικά βολεύει μόνο τους «κολλητούς» ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ. Αντιγράφουμε γιατί φαίνεται ότι έχουμε  αποκλειστικούς αναγνώστες που διαβάζουν μόνο Δελφικό Μέλλον και ούτε κάν τις παραπομπές του (εδώ και καιρό στην αρχή του blog).
«Η πρώτη λιτή σχετική απόφαση το 1981 στο ΦΕΚ. 551/τ.β./15-09-1981 , αφού αναφέρει στοιχεία της μοναδικότητας της περιοχής, γράφει «..στ)Το γεγονός ότι η προστασία της ευρύτερης περιοχής Δελφών αποτελεί υποχρέωση που απορρέει από διεθνείς δεσμεύσεις που έχει αναλάβει τόσο στο απώτερο παρελθόν ,όσο και πρόσφατα η χώρα μας. ζ) Το γεγονός ότι η προστασία της ευρύτερης περιοχής Δελφών πρέπει να συνδυασθεί με την λήψη των μέτρων εκείνων που απαιτούνται  για την αναγκαία οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και την ιδιομορφία των τοπικών αναγκών, αποφασίζει: 1. Κηρύσσει την ευρύτερη περιοχή Δελφών όπως οριοθετείται στο συνημμένο χάρτη, ως προστατευτέα »
Πότε φρόντισαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι άρχοντές μας να γίνει αυτό που έλεγε ο Νομοθέτης; ΠΟΤΕ. Δεν υπάρχει καμία εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση από τοπικό Φορέα Δήμο Κοινότητα ή Νομαρχία στις κατευθύνσεις του αρχικού Νόμου. ΠΟΤΕ. Ποιοι ήταν οι κυρίως αρμόδιοι για την διευθέτηση του Δελφικού Τοπίου, ποιοι ήταν υπεύθυνοι να πουν στον κεντρικό Νομοθέτη τι συμβαίνει στη περιοχή και τι θέλουμε εμείς; OΙ  ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ. 
Ποιοι προσπαθούν να θάψουν τον τουρισμό στην Ιτέα και κατ’ επέκταση σε όλους τους Δελφούς; ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Πώς;
 Το 2009 το Υπουργείο τουρισμού ρώτησε επίσημα την Νομαρχία Φωκίδας ποιες περιοχές θέλουμε να είναι Τουριστικές και υπέδειξε ότι αυτό πρέπει να περάσει από τα Δημοτικά Συμβούλια. ; Ήταν σαφές ότι τo   θέμα ήταν σοβαρό και αφορούσε την σύνταξη Νόμων . Την εποχή εκείνη όλοι  ήξεραν ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ, συνέτασσε το Εθνικό Χωροταξικό. Ποιες περιοχές θα είναι τουριστικές, ποιες βιομηχανικές, κ.λ.π. Αυτό που μας «καίει» δηλαδή και ταυτίζεται με το πρόβλημά μας, την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.  Οι Δήμοι ενημερώθηκαν και κάποιοι απάντησαν. Ποιοι δεν απάντησαν είναι άλλη μεγάλη ιστορία. Αλλά τι είπε η Ιτέα που παλεύει σήμερα στο Λαρνάκι για την εφαρμογή των Νόμων και για την λογική;
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιτέας ψήφησε ΟΜΟΦΩΝΑ να παραμείνει η Ιτέα Τουριστική περιοχή όπως έχει αποφασίσει από το 1976 και να γίνει και η Κίρρα τουριστική. Τι απάντησε τελικά το Νομαρχιακό Συμβούλιο στο Υπουργείο; Ας δούμε τι απάντησε ο Νομάρχης (ΙΔΙΟΣ με τον σημερινό Δήμαρχο) με τις πλάτες ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ συνεργατών που έχει και σήμερα στον Δήμο. ΨΕΜΑΤΑ. Κατά λάθος ή επίτηδες, δε πάει να έλεγε το Υπουργείο για σύνταξη Νόμων, είπε ότι ζητάει αναβολή για το θέμα  γιατί δεν μπόρεσε το Ν.Σ. να πάρει απόφαση γιατί «…ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ….» και ότι ζήτησαν διευκρινήσεις κ.λ.π. Και δεν πάει να λέει το Υπουργείο, ο σημερινός Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, και τότε και τώρα, το θέμα το ξέχασαν και δεν απάντησαν ποτέ. Κανένας δεν έχει πει στον Νομοθέτη ότι θέλουμε να είμαστε τουριστική περιοχή. Ούτε για το Γαλαξίδι ούτε για τους Δελφούς. Και μας ρώτησαν για αυτό όσο πιο επίσημα γίνεται.
Επανάληψη με λιγότερα λόγια να το εμπεδώσουμε. 
Σήμερα αναθεωρούνται τα Περιφερειακά Χωροταξικά (μετά τα Εθνικά Χωροταξικά του 2009 που δεν αναφέρουν πουθενά Ιτέα στον Τουρισμό) και τι κάνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι γνωστοί «άρχοντές» μας;
Ο  κ. Κατσαρός προσπάθησε να  ανανεώσει την σύμβαση στο Λαρνάκι με τον γνωστό απαράδεκτο τρόπο και ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και άλλοι «άρχοντες» που ζουν στην Ιτέα και θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι για θέματα που αφορούν την υγεία των υπόλοιπων κατοίκων αλλά και των ίδιων τους των οικογενειών, κάνουν τον  «χαζό». Να ήξεραν άραγε το τι πήγε να κάνει ο κ. Κατσαρός; Δεν είναι για γέλια το ερώτημα. Για κλάματα είναι. Αν ανανεωθεί η σύμβαση στο Λαρνάκι, θα «πιάσουν οι μάγκες τα πόστα» και όταν θα έρθει κάποιος Νομοθέτης να δει τι γίνεται επιτέλους στην περιοχή (μιάς και ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι αρμόδιοι «άρχοντες» δεν τον ενημερώνουν όπως είναι υποχρεωμένοι), θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Η ΙΤΕΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ο ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΚΟΛΠΟΣ. ΤΕΛΟΣ.
Τα ακόλουθα αφορούν όλους όσους ψάχνουν την αλήθεια και απαντήσεις στο γιατί είμαστε από τους φτωχότερους Δήμους της Ευρώπης. Περισσότερο ακόμα αφορούν όσους πιστεύουν ότι η «κατάρα» λέγεται «Δελφικό Τοπίο». Άλλο να τα διαβάζεις σε ένα κείμενο κάποιου και άλλο να τα βλέπεις σε δημόσια έγγραφα. Διαβάστε αυτά που ακολουθούν προσεκτικά και ίσως ανακαλύψετε ότι δεν  μας φταίει το Δελφικό Τοπίο ως ιδέα αλλά ο τρόπος που το αντιμετώπισαν οι «άρχοντές» μας. Δεν έπραξαν αυτό που είχαν υποχρέωση για την συγκεκριμενοποίησή του στα πλαίσια του Νομοθέτη του 1981. Αντιθέτως το δαιμονοποίησαν και του απέδωσαν την αποτυχία τους ή το άφησαν εσκεμμένα στον «αέρα» για να εξυπηρετήσουν   τα «αφεντικά» που πιθανόν εξυπηρετούν παρασκηνιακά και διαχρονικά εις βάρος όλων μας. «Συμπτωματικά» τα ίδια αυτά  «αφεντικά», πολύ θα ήθελαν να μην υπάρχει «Δελφικό Τοπίο» μιάς και όλος ο Δήμος είναι μεταλλευτική περιοχή. Σε όλες τις μελέτες τους που αφορούν Δελφικό Τοπίο, ξεχνούν συστηματικά να το αναφέρουν παρά την υποχρέωσή τους σύμφωνα με τον Νόμο (προηγούμενη ανάρτηση). Προσοχή στην προβοκάτσια λοιπόν. 
Ακολουθούν τα έγγραφα του τουριστικού θαψίματος της Φωκίδας το 2009 (έχουν ξανααναρτηθεί στο τέλος της ανάρτησης 19/12/2010 ), εμπλουτισμένα με  πρόσφατα απόκτημά μας:
1) Επιστολή από Υπ. Τουρισμού προς Νομαρχία που ζητάει καθορισμό Τουριστικών Περιοχών.
2)Επιστολή Νομαρχίας προς Δήμους με συνημμένο το έγγραφό του Υπ. Τουρισμού
3) Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιτέας
4)Εισήγηση τμήματος Τουρισμού Νομαρχίας προς Νομαρχιακό Συμβούλιο που τους γνωστοποιεί τις αποφάσεις των Δήμων.
5)Απάντηση του Νομάρχη, τότε, και Δημάρχου, σήμερα, που απαντά ψευδώς στο Υπουργείο Τουρισμού ότι «…όλοι οι Δήμοι δεν απάντησαν…» αφήνοντας το ερώτημα του Υπουργείου χωρίς απάντηση μέχρι σήμερα που ο κ. Κατσαρός προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα στον «χαρακτήρα» της Ιτέας. 

----------------------------------------------------------------------------- 

Επανάληψη της επανάληψης δια Δημοσίων Εγγράφων. Μην σας λέμε και ψέματα.
1. Το Υπουργείο Τουρισμού ζητά από όλες τις Νομαρχίες(και την Φωκίδα) να απευθυνθούν στα Δημοτικά Συμβούλια και να απαντήσουν συγκεντρωτικά για
το ποιες περιοχές θέλουν να χαρακτηρίσουν «Τουριστικές». Το θέμα αφορά «...αναπροσαρμογή της υφιστάμενης Νομοθεσίας περι τουριστικών τόπων … »


2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο μεταβιβάζει το έγγραφο του Υπ. Τουρισμού στους Δήμους, ζητάει απάντηση και δηλώνει ότι «Η απόφασή σας είναι απαραίτητη για το τόσο σοβαρό θέμα.»




3.1 Πρώτη σελίδα πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου Ιτέας με θέμα «Επι
εγγράφου Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας σχετικά με υποβολή προτάσεων για καθορισμό τουριστικών περιοχών»




3.2 Τελευταία σελίδα πρακτικών, το Δ.Σ. αποφασίζει ΟΜΟΦΩΝΑ να παραμείνει η Ιτέα Τουριστική και χαρακτηρίζει Τουριστική και την Κίρρα.








4. Ο Δήμος Ιτέας στέλνει την απάντηση στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου.




5.1 και 5.2. Το Τμήμα Τουρισμού Πολιτισμού της Νομαρχίας εισηγείται δια της Προϊσταμένης κ. Σουλτανιά (;) να ζητήσουν αναβολή για το θέμα «… καθότι το θέμα είναι σημαντικό για το Νόμο.». Όχι να απαντήσουν θετικά για τους επτά Δήμους που έχουν πάρει ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις και όταν απαντήσουν οι άλλοι απαντάμε συμπληρωματικά. Παρότι « … το θέμα είναι σημαντικό για τον νομό.».
Να ζητήσουν αναβολή. Κοιτάξτε ποιοι Δήμοι δεν απάντησαν. Η εισήγηση από κάποια κυρία (που βρισκόταν στη θέση αυτή με ευθύνη του Νομάρχη κ. Φουσέκη) ίσως και άσχετων σπουδών με τον Τουρισμό και την Ανάπτυξη ή χωρίς κάν κάποιες σπουδές.. Παράλογη, ανεύθυνη αλλά συμπτωματικά «βολική» απάντηση για αυτό που ακολούθησε.









6.1 και 6.2 Το Τμήμα Τουρισμού του Νομού Φωκίδας, απαντάει στο Υπουργείο Τουρισμού.
Δηλώνει ότι δεν μπόρεσε να πάρει απόφαση «…εντός της ταχθείσας…προθεσμίας και τούτο διότι ΔΕΝ έλαβαν σχετική απόφαση όλα τα Δημοτικά Συμβούλια του νομού.» (Οι επτά ομόφωνες αποφάσεις πού πήγανε;;;)
Κλείνει ζητώντας διευκρινήσεις για το τι σημαίνει Τουριστική Περιοχή, έτσι λέει, τον ρώτησαν όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που δεν απάντησαν (;;;;;;;;;;;).
ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΦΟΥΣΕΚΗΣ







Είναι Ιούλιος του 2009. Στο εντωμεταξύ (για την Ιστορία) , τον προηγούμενο
Φεβρουάριο έχει ψηφιστεί το Εθνικό Ειδικό Χωροταξικό πλαίσιο της Βιομηχανίας (και των εξορύξεων) που σε ειδική παράγραφο λέει ότι στην περιοχή των Δελφών πρέπει να γίνει λεπτομερής καθορισμός των Τουριστικών Περιοχών λόγο της ασυμβατότητας των δύο δραστηριοτήτων. Τον προηγούμενο Ιούνιο έχει ψηφιστεί το Εθνικό Ειδικό Χωροταξικό πλαίσιο του Τουρισμού που κάνει ξεκάθαρο το τι σημαίνει «Τουριστική περιοχή», δεν αναφέρει πουθενά τους Δελφούς την Ιτέα κ.λ.π. και αναφέρει ρητά ότι όποιες περιοχές δεν αναφέρονται στις λίστες θα πρέπει να το φροντίσουν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΝ Η ΔΑΣΚΑΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩς ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΤΕΣ !!!!!!! ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ώρα για δράση λοιπόν.
Αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ όλοι οι Ιτιώτες στο μώλο της Ιτέας για να διαμαρτυρηθούμε για την παραμονή του σαπιοκάραβου και των φορτηγών που αμαυρώνουν την εικόνα και εμποδίζουν τη λειτουργία του λιμανιού της πόλης μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ

Ανώνυμος είπε...

http://antigoldgreece.wordpress.com/2011/04/16/kolpo/
Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούν για το Μυτιληναίο και την S&B.
Και μια αφελής ερώτηση: Τι δουλειά έχει ο Robert Champion de Crespigny στο ΔΣ της S&B???